top of page
livsmedels kraft.png
Kött Burger och Chips

Livsmedelspapper

Lokal tillverkning av vaxpapper och livsmedelspapper

Novacore trycker papper med företags logo, i önskade färger och mönster. Pappret har brett användningsområde och våra kunder är främst butiker och restauranger inom detalj- och livsmedelshandeln. Vi är inriktade på att anpassa produkten efter kundens önskan, vi har även ett mindre standardsortiment.

livsmedels kraft.png

Växtbaserad och närproducerad paketering 

Plastbanta din verksamhet utan att tumma på kvalitetén.

Nova vegvax är vårt vaxpapper gjort av naturliga råvaror. Vaxpapperet är helt växtbaserat och därmed komposterbart. Vaxpapperet står emot fukt och fett och är godkänt att komma i kontakt med livsmedel.

Ett miljövänligare sätt att förvara och slå in mat och blommor eller andra prylar du håller kärt.

Brett användningsområde

Vårt inslagspapper är populärt och går att få i olika kvalitéer, från tunt silkespapper till tjockare kraftpapper med vit eller brun bas.

Vaxat papper ger ett effektivt skydd mot fett och fukt och därför en bra ersättning till plast. Vaxpapper används som inslagspapper av t.ex papper till livsmedel, fastfood, cahrk & deli, fiskpapper, blompapper och presentpapper m.m.

Våra kunder är butiker och företag som beställer direkt av oss eller går via grossist. Pappret levereras på rullar eller ark.

Återförsäljare Aristo, Carepa

Vi utför flexotryck som är en tryckmetod som lämpar sig till större serier.

Kontakta oss för att prata om din idé och hur trycket ska se ut.

livsmedels kraft.png

Livsmedelspapper

Livsmedelspapper i kundpsecifikamått och utförande, ark eller rulle. Vi har ett brett sortiment som anpassas efter ditt behov och användningsoråde. Vi har fiskpapper, hamburgpapper, charkark, wrappapper, kakpapper etc.

Rå fisk

Vaxat papper

Minska användandet av plast. Vaxpapper är en effektiv och skyddande barriär mot fett och fukt. Passar bra till  färska livsmedel och fastfood då det är växtbaserat och komposterbart.

Pappret levereras i ark eller på rulle.

Image by Nick Clement

Vaxpapper med tryck

Praktiskt och snyggt sätt att slå in era produkter i företagets eget designade papper.

Vaxpapper med tryck är en populär produkt där vi trycker er logga eller önskat mönster.

bottom of page